Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Manikűrök

KLASSZIKUS  MANIKŰR

Nayon fontos hogy a kezek ápoltak legyenek.Ezt egy manikürrel megtehetjük. Ezzel védjük körmünket.Hetente 1X célszerú elvégezni. Ám csak akkor tegyük magunk,ha elég ügyesek vagyunk. Egy rossz vágás az ollóval,és megsérhetjük a körömbőrt, mely begyuladhat.

                                                                                    

MANIKŰRÖZÉS MENETE

A kéz fertőtlenítése után eltávolítjuk a lakk rlteget ( ha van ).A körmöket megfelelő rövidre vágjuk, formázzuk majd pár percig langyos vízben áztatjuk. A körömbört feltoljuk, ha van hosszan lógó bőrrész, ollóval eltávolítjuk. A körmöket fimónom polírozóval fényesre polírozzuk. Végül a körömbőrbe vitamínos olajat masszírozunk.

                                                                                     

FRANCIA MANIKŰR

A francia manikűr annyiban különbözik a kalsszikustól,  nem kell áztatni a kezet, nem kell kivágni a körömbőrt, bőrfeltolóval feltoljuk a körömbőrt, a letapadt bőrt egy bőroldó folyadékkal bekenjük, majd 1 perc ható idő után a a letapadt körömbőrt eltávolítjuk. Szárazra tötröljük,fertőtlenítős vizben semlegesítjük a körmöket és a végén bőrfertőtlenítővel leápoljuk a kezet.Bőrtápláló olajjal bekenjük a végén.

                                                                                     

JAPÁN MANIKŰR

A Japán manikűr a köröm lemez méhviaszos ápolását jelenti. Ettől a köröm lemez  ragyogóan fénylik, a méh viasz beivódik a köröm lemezbe, és erősíti.

                                                                                      

JAPÁN MANIKŰR MENETE

A körmöket előkészítjük , megfelelő méretre rezseljük a körmöket,a latpadt bőr réteget feltoljuk és eltávolítjuk a köröm lemezről. Finom reszelővel  meg reszeljük majd a   méhviasz alapanyagot egy szarvaspolírozóval bedörzsöljük a köröm lemezbe, ezután egy másik por anyaggal a körömlemezbe zárjuk a méhviaszt polírozó segítségével. Végül a körömágy széleit vitamínos olajjal ápoljuk.

                                                                                      

FÉRFI MANIKŰR

Férfiaknál is nagyon fontos a kezek ápolása, hiszen az üzleti életben számít  a megjelenés. A klasszikus manikűr elvégzése után ha a vendég kéri akkor elvégezük a polírozást, vagy a matton száradó lakkréteget kenjük a köröm lemezre.

                                                                                      


 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 14906
30 nap: 852
24 óra: 41